Kesäkurpitsakakku

Kuivat aineet sekoitetaan, lisätään öljy ja raastettu kesäkurpitsa.

Paistetaan 150 asteessa n. 1 tunti.

Yksi 1,5 sentin siivu painaa n. 40 g.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1690 grammaa

Leila48
AineksetMääräEnergiaPHRK
Soijajauho/Reformi38g135kcal18.8g13.5g0.4g0g
Raakaruokosokeri (Risenta), annos 100g38g140kcal0g36.4g0g0g
Hiivaleipäjauho myllyn paras 1 dl75g263kcal10.5g48g2.3g4.1g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g1.9g6.8kcal0.1g1.5g0.1g0g
Ruokasooda, annos 1tl (Yleinen), annos 5g0.9g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 3.7g6.6kcal0.2g1.4g0g0g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Hasselpähkinärouhe, Pirkka, 1 dl24g156kcal3.4g0.8g15.4g0g
Rusina 23g66kcal0.6g13.5g0.1g2.2g
Öljyt, rypsiöljy (Kultasula), 13.5 g, 1 rkl38g338kcal0g0g37.5g0g
Kesäkurpitsa75g13kcal0.3g1.9g0.5g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana634g2247kcal67.8g234g112.6g13.6g
Valittu annoskoko317g1123kcal33.9g117g56.3g6.8g
Annoskoko puolitettuna158g562kcal17g58.5g28.2g3.4g
Arvot/100g100g355kcal10.7g36.9g17.8g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=345405