Lihakaalijuureskeitto

Pilko ainekset sopivaan kokoon.

Aluksi ruskista sipuli, osa kaalesta ja suikaloitu liha.

Yhdistä ainekset isoon kattilaan ja keitä pienellä tulella vähintään tunti.

Lihan ei tarvitse olla ulkofilettä, mutta oli tarjouksessa edulliseen hintaan ja laadultaan keskinkertaista, jonka paistaminen pihveiksi tuntui vähän kyseenalaiselta.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 395 grammaa

Nonno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1601g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)160g43kcal2.1g7.7g0.3g2.7g
Peruna, keskikokoinen 60g160g96kcal2.4g20.8g0.2g1.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g160g45kcal1g9.5g0.3g4g
Kaali, valkokaali640g135kcal7.7g21.8g1.3g13.4g
Ulkofile, nauta (Hk), annos 100g320g394kcal67.2g0g13.1g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g24g216kcal0g0g24g0g
Voi, 1 tl, 5 g8g58kcal0.1g0.1g6.4g0g
Soijakastike80g48kcal4.2g7.6g0.1g0g
Mustapippuri, annos 1g1.6g3.7kcal0.2g0.6g0.1g0g
Suola, annos 3g2.4g0kcal0g0g0g0g
Basilika, kuivattu 2.4g6.1kcal0.3g0.5g0.1g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6320g2090kcal170.4g137.2g91.8g45g
Valittu annoskoko3160g1045kcal85.2g68.6g45.9g22.5g
Annoskoko puolitettuna1580g523kcal42.6g34.3g23g11.3g
Arvot/100g100g33kcal2.7g2.2g1.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=103251