Puolukkakakku

Sulata voi. sekoita kuivat aineet.

Lisää puolukkasurvos voisula ja maito.

Sekoita hyvin.

Kaada voideltuun jauhotettuun vuokaan ja paista tunti.

Kumoa kypsä kakku ja jäähdytä vuoan alla

käytä 2 tl soodaa ei leivinjauhetta

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 79 grammaa

Kkk0
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g227g1659kcal2.3g2.3g181.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 831g2851kcal84.7g581.6g10g29.1g
Sokeri 724g2940kcal0g723.6g0g0g
Inkivääri, tuore, silputtu28g23kcal0.5g5.1g0.2g0.6g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g28g103kcal1g22.6g1g0g
Neilikka, annos 4g14g52kcal0.5g11.3g0.5g0g
Leivinjauhe 28g50kcal1.5g10.7g0g0.1g
Puolukkasurvos sokeroimaton 426g165kcal1.9g29g2.1g11.1g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen852g281kcal28.1g41.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6320g16248kcal241g2856g391.2g81.8g
Valittu annoskoko3160g8124kcal120.5g1428g195.6g40.9g
Annoskoko puolitettuna1580g4062kcal60.3g714g97.8g20.5g
Arvot/100g100g257kcal3.8g45.2g6.2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=247154