Peten banaanikakku

Soseuta banaanit.

Sekoita jauhot, kaurahiutaleet, leivinjauhe ja sooda kulhossa.

Lisää sokeri, banaanisose, rasva ja vesi.

Sekoita taikina notkeaksi, kaada voieltuun vuokaan ja kypsennä 200 asteessa noin ½ tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 79 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Grahamjauho 221g726kcal23.4g134.4g4.9g21.9g
Vehnäjauho, sunnuntai654g2290kcal78.5g464.4g13.7g19.6g
Kaurahiutaleet elovena plus (Raisio)403g1489kcal56.4g221.4g32.2g44.3g
Leivinjauhe 40g71kcal2.1g15.2g0g0.2g
Ruokasooda, annos 1tl (Yleinen), annos 5g10g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 342g1389kcal0g341.8g0g0g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g966g812kcal10.6g176.8g3.9g17.4g
Juokseva kasviöljyvalmiste (Pirkka), annos 10g403g2979kcal0g0g330.1g0g
Vesi121g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6320g19510kcal342g2708g769.6g206.8g
Valittu annoskoko3160g9755kcal171g1354g384.8g103.4g
Annoskoko puolitettuna1580g4878kcal85.5g677g192.4g51.7g
Arvot/100g100g309kcal5.4g42.8g12.2g3.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=430099