Tonnikalaleipä

Tonnikala, raejuusto, juustoraaste ja raaka kanamuna sekaisin.

Mausteeksi esim.

pizzamaustetta, ehkä hieman ketsuppia.

Kaikki leivän päälle ja uuniin n. 200 astetta, 10-15 min. Tästä riittää n. 15 palaseen

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 79 grammaa

Mamisan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leipä, ruispalat (Vaasan) 27 g pala1085g2777kcal100.9g498.9g17.4g108.5g
Juusto Emmental punaleima 17% Valio495g1437kcal168.4g0g84.2g0g
Tonnikala vedessä 750g783kcal168.3g0g11.2g0g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki536g429kcal69.6g10.7g10.7g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 295g370kcal32.4g0.8g26.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6320g11589kcal1079.2g1020.8g300.2g217g
Valittu annoskoko3160g5795kcal539.6g510.4g150.1g108.5g
Annoskoko puolitettuna1580g2897kcal269.8g255.2g75.1g54.3g
Arvot/100g100g183kcal17.1g16.2g4.8g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=49375