Punajuurikeitto

Teelusikallinen rypsiöljyä kattilan pohjalle, siinä freesataan sipulikuutiot, lisätään porkkanasuikaleet.

Lisää punajuurisuikaleet ja vettä ja reilusti mausteita maun mukaan - minttua, basilikaa, pippuria, suolaa, liemikuutio tai fondia.

Älä lisää liikaa vettä että keitto jää ruokaisaksi.

Hyvää raejuustovuoren kera :)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Eevaliisa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g40g360kcal0g0g40g0g
Sipuli (kuorittu)480g130kcal6.2g23g1g8.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g1040g291kcal6.2g61.9g2.1g26g
Punajuuri 1600g614kcal16g110.4g3.2g40g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6320g2790kcal56.8g390.6g92.6g148.4g
Valittu annoskoko3160g1395kcal28.4g195.3g46.3g74.2g
Annoskoko puolitettuna1580g698kcal14.2g97.7g23.2g37.1g
Arvot/100g100g44kcal0.9g6.2g1.5g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=55937