Feta-punasipulipiirakka

Täyte:
4-5 punasipulia
2 rkl Pirkka salaattijuustotölkin öljymarinadia
1/2 rkl juoksevaa hunajaa
1 tl basilikaa
1 tl suolaa
1 tlk (375g) Pirkka salaattijuustokuutioita öljymarinadissa
2 dl kevytkermaa
2 kananmunaa

Painele valmistaikina viodellun vuoan (halkaisija 26 cm) pohjalle ja reunoille.

Leikkaa kuoritut sipulit mahdollisimman ohuiksi viipaleiksi.

Kuullota viipaleet salaattijuustotölkin öljymarinadissa.

Mausta sipulit hunajalla, basilikalla ja suolalla.

Jäähdytä seosta hieman.

Valuta salaattijuusto hyvin.

Levitä sipulista noin puolet piirakkapohjalle ja päälle juustokuutiot.

Levitä päälle vielä loput sipulit.

Sekoita kananmunat kermaan ja kaada vuokaan
Paista piirakkaa 200 asteessa uunin alimmalla tasolla noin 35 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 158 grammaa

Katjuska80

Zihu sanoi...

Löytypä mun makuun uutuus. .jos vaihtas kerman kemaviiliin, kevenis vähän

torstai 03.04.2008 klo 08:55

AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka piirakkataikinalevyt 2kpl (a 200g) (Pirkka), annos 400g666g2463kcal39.3g233g153.1g14g
Punasipuli, kuorittu, 100g1331g359kcal17.3g63.9g2.7g22.6g
Salaattijuusto (Pirkka), annos 100g624g1685kcal112.3g12.5g131g0g
Hunaja 33g110kcal0.2g26.9g0g0g
Basilika, kuivattu 1.7g4.2kcal0.2g0.3g0.1g0.7g
Suola, annos 3g5g0kcal0g0g0g0g
Kevytkerma333g399kcal10.6g15g33.3g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 166g209kcal18.3g0.4g15g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6320g10459kcal396.4g704g670.4g74.6g
Valittu annoskoko3160g5229kcal198.2g352g335.2g37.3g
Annoskoko puolitettuna1580g2615kcal99.1g176g167.6g18.7g
Arvot/100g100g166kcal6.3g11.1g10.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=56158