Kaalikääryleet

Keitä riisit kypsäksi(lihaliemikuutio vedessä)
kuullota sipuli pannussa (vähän voita)
sekoita jauheliha, kanamunat, mausteet, kerma,
sipuli, riisi löysäksi taikinaksi.

Keitä kaali kevyesti suolatussa vedessä.

Irrota lehdet sitä mukaan kun irtoavat hyvin.

POista kovat kannat.

Laita täytettä lehdelle n.0,5 dl ja kääri rullalle.

Laita kääryleet vuokaan sauma puoli alaspäin ja voitele voilla.

Laita kaalin keitinlientä lisäksi jos kääryleet näyttävät paiston aikana kuivilta.

Paista 175 astetta 40min ja käännä kääryleet.

Paista vielä 20 min ja vielä 20 min foliolla peitetttynä.

Nam, nam. sitten vaan herkuttelemaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 226 grammaa

Nuusku0
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, annos 100g1573g378kcal18.9g64.5g3.1g17.3g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 524g724kcal98.3g0g36.7g0g
Lihaliemikuutio Maggi19g54kcal1.7g1.3g4.4g0g
Pitkäjyväinen tumma riisi keittämätön (Pirkka), annos 85g175g647kcal15.2g132.8g6.5g7g
Vesi, vesijohtovesi 350g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 1.7g4.9kcal0.2g0.7g0g0.5g
Purjosipuli, annos 20g35g6.6kcal0.6g0.8g0.1g0.7g
Kanamuna, paistettu (pirkka)1.7g3.8kcal0.2g0g0.3g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g35g22kcal1.2g0.1g8.7g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)350g559kcal9.4g9.4g52.4g0g
Suola, annos 3g13g0kcal0g0g0g0g
Voi 87g634kcal1g0.3g71g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6328g6065kcal293.4g419.8g366.4g51g
Valittu annoskoko3164g3033kcal146.7g209.9g183.2g25.5g
Annoskoko puolitettuna1582g1516kcal73.4g105g91.6g12.8g
Arvot/100g100g96kcal4.6g6.6g5.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=106199