Jouluinen juustokakku

Murskaa piparkakut pieneksi.

Sulata voi ja sekoita piparkakkumurun joukkoon.

Peitä irtopohjavuoan pohja leivinpaperilla ja levitä voi-piparkakkuseos vuoan pohjalle tasaisesti.

Valmista täyte: Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen.

Vatkaa Flora Vispi, sekoita joukkoon tuorejuusto, omena-päärynäsoseet sokeria 1dl, vanilliinisokeri, kanelia 1tl ja sekoita tasaiseksi.

Sulata 6kpl liivatteita pienessä tilkassa kuumaa vettä ja sekoita tasaisena nauhana täytteen joukkoon.

Kaada vuokaan ja anna hyytyä yön yli jääkaapissa.

Seuraavana päivänä tee kiille: Laita 3kpl liivatteita likoamaan kylmään veteen.

Raasta omenat.

Sekoita kattilassa vesi, 0,5dl sokeria ja 1tl kanelia.

Kuumenna koko ajan sekoittaen ja anna kiehahtaa.

Ota pois levyltä ja lisää sitruunan mehu, omenaraaste ja liivatteet.

Sekoita.

Kaada varovasti vuokaan täytteen päälle ja anna hyytyä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 226 grammaa

Talvikki82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi350g0kcal0g0g0g0g
Piparkakku Annas315g1510kcal18.9g217.1g62.9g8.2g
Voi 131g951kcal1.6g0.5g106.6g0g
Flora vispi 20%437g961kcal13.1g21.9g87.4g0g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton350g559kcal28g14g45.4g0g
Päärynää ja omenaa soseena, 125g (Nestle bona)524g236kcal2.6g62.9g0.5g7.9g
Sokeri 223g905kcal0g222.7g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka18g70kcal0g17.3g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g18g64kcal0.6g13.9g0.6g0g
Liivate 79g274kcal67.4g0g0.1g0g
Omena, Golden delicious 200g699g252kcal1.4g57.3g0.3g10.5g
Sitruunamehu, laimentamaton22g4.6kcal0.1g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6328g11574kcal267.4g1255.8g607.6g53.2g
Valittu annoskoko3164g5787kcal133.7g627.9g303.8g26.6g
Annoskoko puolitettuna1582g2893kcal66.9g314g151.9g13.3g
Arvot/100g100g183kcal4.2g19.8g9.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=206278