Merimiespihvi naudanpaistista

Käytän tähän merimiespihviin viikonlopulta yli jäänyttä naudan sisäpaistia eli kypsää viipalaoitua lihaa ja oluen sijasta kasvislientä.

Lado viipaloidut perunat, lihat ja sipuli kerroksittain voideltuun uunivuokaan.

Ripottele väliin mausteet ja kaada kasvisliemi vuokaan.

Viimeiseksi perunakerros.

Paista 175-200 asteessa uunissa noin 1h - 1h 20min kunnes perunat ovat kypsiä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 226 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g1168g701kcal17.5g151.8g1.2g10.5g
Sipuli (kuorittu)280g76kcal3.6g13.4g0.6g4.8g
Naudanpaisti 934g1036kcal202.2g0g24.3g0g
Kasvisliemikuutio 26g78kcal2.4g3.5g6g0.4g
Vesi, vesijohtovesi 701g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 33g289kcal0g0g32.7g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g12g20kcal0.9g3.7g0.1g0g
Jauhelihamauste, annos 15g12g0.4kcal0g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6328g4400kcal453.2g345g130g31.4g
Valittu annoskoko3164g2200kcal226.6g172.5g65g15.7g
Annoskoko puolitettuna1582g1100kcal113.3g86.3g32.5g7.9g
Arvot/100g100g70kcal7.2g5.5g2.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=268393