Pastasalaatti Tonnikalaa ja paprikaa

Keitä pastaa. 500 g tuli mulla toi 1200 g valmista Fusillaa.

Huuhtele kylmällä vedellä ja valuta vedet pois.

Sotke pastan sekaan muut ainekset ja mausta oman maun mukaan.

Pippurilla, suolalla ja muilla herkuilla.

Reseptistä tulee n. 17 annosta ja yksi annos painaa n. 113 grammaa

Lidedeli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pasta/spagetti keskiarvo, keitetty1978g2769kcal102g552.9g13.4g67.2g
Sinappikurkkusalaatti, Pirkka, 380g330g297kcal2.6g62.6g3.6g0g
Paprikasalaatti, Pirkka330g96kcal3.3g21.4g0g0g
Tonnikala öljyssä 231g438kcal62.6g0g20.8g0g
Kermaviili,kevyt (Pirkka), annos 200g297g237kcal7.7g11.9g17.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6328g7672kcal356.4g1297.6g111.2g134.4g
Valittu annoskoko3164g3836kcal178.2g648.8g55.6g67.2g
Annoskoko puolitettuna1582g1918kcal89.1g324.4g27.8g33.6g
Arvot/100g100g121kcal5.6g20.5g1.8g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=465340