Karpalorahkakakku

500 g rahkaa
250 g Floravanilla
100 g karpaloita
50 g Hera80 jauhetta
5 liivatetta

Liota liivate kylmässä vedessä n. 10 min. Sekoita Vanilla kuohkeaksi lisää muut aineet vatkaten.

Purista liivatteet ja liota mehussa tai vedessä sileäksi, lisää rahkaseoksen joukkoon tasaisesti vatkaten.

Kaada vuokaan ja laita jääkaappiin n. 5h vähintään.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 905 grammaa

Rituliisa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahka Milbona1750g1190kcal213.5g68.3g3.5g0g
Vaniljakastike (Flora vanilla 250ml)875g1663kcal39.4g140g105g0g
Karpalo, pakaste350g77kcal1.4g12.2g2.4g11.5g
Hera80, mansikka (Fast), annos 30g175g751kcal133g6.1g19.2g0g
Liivate 18g61kcal15g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6335g7482kcal804.6g453.2g260.2g23g
Valittu annoskoko3168g3741kcal402.3g226.6g130.1g11.5g
Annoskoko puolitettuna1584g1871kcal201.2g113.3g65.1g5.8g
Arvot/100g100g118kcal12.7g7.2g4.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=358567