Keltainen kanakeitto

Pirkan ohje.

Kuumenna vesi, fondi ja curry (2-3tl) kiehuvaksi.

Lisää broilerisuikaleet kattilaan.

Hienonna sipuli ja lisää se keittoon keittojuuresten kanssa, kuumenna kiehuvaksi.

Lisää pasta ja keitä 10-12min.

Sekoita joukkoon maissi ja kiehauta.

Lisää pesto ja tarvittaessa suolaa.

Pirkan alkuperäisohjeessa pesto tarjoillaan erikseen, mutta mun mielestä se maustaa koko keiton mahtavasti, joten sekaan vaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 528 grammaa

Eater
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikale marinoimaton (Pirkka)375g405kcal86.3g0g6.8g0g
Vesi1801g0kcal0g0g0g0g
Fond du chef chicken (Knorr), annos 28g42g42kcal0.8g1.9g3.4g0.4g
Curryjauhe (-), annos 5g15g49kcal1.5g7.5g1.5g1.5g
Sipuli (kuorittu)150g41kcal2g7.2g0.3g2.6g
KEITTOJUURES Apetit pakaste300g78kcal2.7g14.4g0.9g6.9g
Farfalle kuviopasta (Pirkka), annos 70g150g540kcal18g109.6g2.3g0g
Gourmet maissi (Bonduelle), annos 140g210g168kcal6.1g22.7g4g8g
Pesto, vihreä (pirkka) (Pirkka), annos 14g120g504kcal2.4g3.5g54g0g
Suola, annos 3g4.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6336g3654kcal239.6g333.6g146.4g38.8g
Valittu annoskoko3168g1827kcal119.8g166.8g73.2g19.4g
Annoskoko puolitettuna1584g914kcal59.9g83.4g36.6g9.7g
Arvot/100g100g58kcal3.8g5.3g2.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=336387