Pullapitko kotona leivottu

Vatkaa munat ja sokeri, lisää käden lämpöinen vesi, hiiva, suola, kardemumma, kauranleseet ja öljy.

Sekoita maitojauhe vehnäjauhoihin.

Lisää jauhot vähitellen nesteeseen hyvin vatkaten.

Jatka vaivaamista käsin, kunnes taikina irtoaa kulhon reunoilta ja kädestä.

Anna taikinan kohota.

Leivo 4 pitkoa, anna taas kohota, voitele munalla ja ripottele päälle mantelirouhetta.

Paista 200 asteessa noin 16 min.

Reseptistä tulee n. 65 annosta ja yksi annos painaa n. 33 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi732g0kcal0g0g0g0g
Maitojauhe rasvaton 73g260kcal23.8g38.7g0.7g0g
Kauranlese (Kungsörnen), annos 7g147g454kcal26.4g60g11.7g26.4g
Kananmuna kuorineen punnittu 183g230kcal20.1g0.5g16.5g0g
Sokeri 249g1011kcal0g248.7g0g0g
Pansuola (Oriola oy), annos 5g7.3g0kcal0g0g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g12g36kcal1.3g7g0.8g3.3g
Hiiva 73g55kcal9.6g0.8g0.3g5.1g
Vehnäjauho, sunnuntai1245g4357kcal149.4g883.9g26.1g37.3g
Rusinat (Rainbow) 1 pss183g586kcal5.5g130g1.3g17.8g
Mantelirouhe, 1 rkl59g339kcal12.4g3.1g29.6g6.8g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl147g1318kcal0g0g146.5g0g
Kananmuna kuoreton 59g84kcal7.3g0.2g6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6336g17459kcal511.6g2745.8g479g193.4g
Valittu annoskoko3168g8729kcal255.8g1372.9g239.5g96.7g
Annoskoko puolitettuna1584g4365kcal127.9g686.5g119.8g48.4g
Arvot/100g100g276kcal8.1g43.3g7.6g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=103103