Feta-jauhelihapyörykät

Keitä peruna, jäähdytä hieman ja haarukoi sipulien, kapriksen ja mausteiden kanssa.

Lisää jauheliha ja kananmunat sekä lopuksi feta.

Muotoile keskikokoisiksi pyöryköiksi ja paista n. 170 asteisessa (kiertoilma) -uunissa 25 min tai kunnes pyörykät ovat "ruskettuneita".

Paista keskitasossa.

Tarjoile esim.

paahdettujen punajuurien ja sipulien kanssa.

Reseptistä tulee n. 19 annosta ja yksi annos painaa n. 44 grammaa

Smilodon

Smilodon sanoi...

Normiuunissa lämpötilaa voi nostaa ainakin 200 asteeseen, btw.

lauantai 28.02.2009 klo 16:52

AineksetMääräEnergiaPHRK
Arla Apetina 8% feta383g574kcal61.3g15.3g30.6g0g
Kananmuna kuoreton 211g300kcal26.3g0.6g21.6g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g192g52kcal2.5g9.2g0.4g3.3g
Kapris etikkaliemessä, Figaro192g59kcal4g8g1g6.1g
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g1532g2604kcal306.3g0g153.2g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g15g16kcal1.2g2.5g0.1g0.3g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaton 613g466kcal11.5g95g1.2g6.1g
Aromisuola (5g)19g11kcal0.1g2g0.2g0.4g
Jauhelihamauste, annos 15g13g0.4kcal0g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6336g8165kcal826.4g265.4g416.8g32.4g
Valittu annoskoko3168g4083kcal413.2g132.7g208.4g16.2g
Annoskoko puolitettuna1584g2041kcal206.6g66.4g104.2g8.1g
Arvot/100g100g129kcal13g4.2g6.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=108284