Raparperipiirakka (karppi)

Voi ja makeutusjauhe sekoitetaan.

Lisätään muna ja vispataan, kunnes vaalenee.

Lisätään keskenään sekoitetut mantelijauhot/leivinjauhe/kookoshiu
taleet.

Sekoitetaan hyvin.

Esipaistetaan 175 asteessa n. 10 min. Lisätään päälle rahka-partaäijäseos (kaakaojauheen voi jättää poiskin) sekä pinnalle raparperejä+makeutusta oman maun mukaan (alunperäinen ohje oli tehty omenasta).

Paistetaan vielä n. puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Hellsangel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g481g2887kcal101.1g31.8g259.9g0g
Kookoshiutale 160g1060kcal13g10.3g103.5g26.1g
Kananmuna kuoreton 241g343kcal30.1g0.7g24.7g0g
Voi (perinteinen meijerivoi)602g4331kcal0.6g0.6g481.2g0g
Rahkavalmiste (Ehrmann), annos 100g401g233kcal36.1g20.1g0.8g0g
Turkkilainen jogurtti (maustamaton)401g501kcal13.2g14.8g40.1g0g
Makeutusjauhe (Canderel), annos 0.48g120g457kcal1.7g112.7g0g0g
Leivinjauhe 20g35kcal1g7.6g0g0.1g
Raparperi 722g243kcal5g39.7g0.7g10.1g
Kaakaojauhe, tumma Van Houten20g66kcal4.7g9g4.2g2.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6336g20314kcal413g494.6g1830.2g77g
Valittu annoskoko3168g10157kcal206.5g247.3g915.1g38.5g
Annoskoko puolitettuna1584g5079kcal103.3g123.7g457.6g19.3g
Arvot/100g100g321kcal6.5g7.8g28.9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=179904