Raparperi hilloke

Pilko raparperit.

Lisää kattilaan raparperi, vesi ja sokeri.

Keitä hiljaisella lämmöllä kunnes sokeri sulaa ja raparperit pehmenevät.

Käytä vanilja jogurtin tai maustamattoman jogurtin tai rahkan lisäkkeenä.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 66 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi 2418g815kcal16.7g133g2.4g33.9g
Sokeri641g2602kcal0g640.2g0g0g
Vesi109g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6336g6833kcal33.4g1546.4g4.8g67.8g
Valittu annoskoko3168g3416kcal16.7g773.2g2.4g33.9g
Annoskoko puolitettuna1584g1708kcal8.4g386.6g1.2g17g
Arvot/100g100g108kcal0.5g24.4g0.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=183878