Proteiinipatukat (karppi)

Lämmitä maapähkinävoita hetki mikrossa.

Sekoita kuiva-aineet ensin keskenään ja sitten maapähkinävoin joukkoon.

Lisää vettä vain sen verran että massa pysyy kasassa, ja puristele massasta nyrkissä tiiviitä patukoita.

Säilytä jääkaapissa ilmatiiviissä astiassa.

Halutessasi voit lisätä patukoihin myös ruokalusikallisen pehmitettyä voita, se antaa patukoihin oman arominsa.

Käytä tällöin hieman enemmän proteiinijauhetta.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 33 grammaa

Benja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maapähkinävoi, Perdonna, sokeroimaton1198g7881kcal311.4g131.8g706.7g24g
Canderel makeutusjauhe60g230kcal1.7g55.8g0g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 144g532kcal26.6g15.8g31.2g43.7g
Kookoshiutale 210g1385kcal17g13.4g135.3g34.2g
Vesi, vesijohtovesi 359g0kcal0g0g0g0g
Heraproteiini (Fast Hera80)1198g5138kcal910.3g59.9g131.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6336g30332kcal2534g553.4g2010g203.8g
Valittu annoskoko3168g15166kcal1267g276.7g1005g101.9g
Annoskoko puolitettuna1584g7583kcal633.5g138.4g502.5g51g
Arvot/100g100g479kcal40g8.7g31.7g3.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=227892