Omenapiirakka

1. lämmitä uuni 200 c, voitele ja korppujauhota vuoka
2. viipaloi omenat ripota kanelisokeria, ettei tummu
3. mittaa jauhot, vaniljasokeri ja leivinjauhe ja sekoita
4. mittaa maito ja rasva, käytä mikrossa että rasva sulaa
5. vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi, lisää maitorasvaseos, lisää jauhot, sekoita hyvin.

6. kaada vuokaan, laita omenat pinnalle, ripota kanelisokeria.

7. paista n. 20- 30 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Jahni78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 520g1785kcal53g364.2g6.2g18.2g
Leivinjauhe 27g47kcal1.4g10.1g0g0.1g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g21g85kcal0g21.1g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g120g876kcal1.2g1.2g96g0g
Maito, Kevyt400g184kcal12.8g19.2g6g0g
Kananmuna, omega, 1 kpl440g572kcal57.7g1.3g36.5g0g
Sokeri 340g1381kcal0g339.8g0g0g
Kanelisokeri dan sukker (Dansukker), annos 330g80g304kcal0.3g73.6g1.1g0g
Korppujauho 19g68kcal2g14g0.2g1g
Omena, keskikokoinen 200g1201g408kcal2.4g85.2g3.6g21.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6336g11423kcal261.6g1859.4g299.2g81.8g
Valittu annoskoko3168g5711kcal130.8g929.7g149.6g40.9g
Annoskoko puolitettuna1584g2856kcal65.4g464.9g74.8g20.5g
Arvot/100g100g180kcal4.1g29.3g4.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=271068