Kääretorttu rahka-kerma-vadelma

Torttupohja
Vaahdota munat ja sokeri.

Sekoita joukkoon jauhot+leivinjauhe.

Levitä pellille leivinpaperin päälle ja paista n. 12 min 225 asteessa uunin keskiosassa.

Kumoa torttulevy sokeroidun leivinpaperin päälle pöydälle.

Irrota varovasti tortun pohjapaperi.

Täyte:
Vatkaa kerma vaahdoksi.

Sekoita joukkoon rahka ja sokerit.

Kääntele sekaan marjat.

Levitä täyte torttulevylle ja rullaa kääretortuksi.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Mannas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, omega, 1 kpl589g765kcal77.1g1.8g48.9g0g
Sokeri364g1477kcal0g363.5g0g0g
Leivinjauhe21g38kcal1.1g8.1g0g0.1g
Vehnäjauho puolikarkea 278g955kcal28.4g194.8g3.3g9.7g
Kuohukerma,valio,2dl450g1528kcal9g13.5g157.3g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki535g300kcal45.5g26.8g1.1g0g
Sokeri 64g261kcal0g64.2g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka11g43kcal0g10.6g0g0g
Vadelma 856g352kcal8.6g35.1g6.8g31.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6336g11436kcal339.4g1436.8g434.8g83g
Valittu annoskoko3168g5718kcal169.7g718.4g217.4g41.5g
Annoskoko puolitettuna1584g2859kcal84.9g359.2g108.7g20.8g
Arvot/100g100g181kcal5.4g22.7g6.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=281168