Jaakon jyväleipä

Lisäksi suolaa 1,5tl ja hiivaa 0,25 tl. Sekoita, odota 18h. Taittele leiväksi, nostata 2h. Laita kattila uuniin ja ämmitä uuni 250 asteeseen.

Paista 30min kattilassa kannen alla ja 15-30min ilman kantta.

(Laheys no-knead bread)

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Kallisx
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 1280g4392kcal130.4g896g15.4g44.8g
Auringonkukansiemen 320g1900kcal73.6g40.3g158.4g19.2g
Kurpitsansiemenet, kuivattu224g1212kcal54.9g39.9g102.8g8.7g
Seesaminsiemen, kuorineen 96g647kcal25.8g6.6g55.7g11.8g
Kaurahiutale 128g479kcal18.6g73g9.3g12.8g
Vesi1120g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6336g17261kcal606.6g2111.6g683.2g194.6g
Valittu annoskoko3168g8630kcal303.3g1055.8g341.6g97.3g
Annoskoko puolitettuna1584g4315kcal151.7g527.9g170.8g48.7g
Arvot/100g100g272kcal9.6g33.3g10.8g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=335316