Haudutettu liha-juurespata

Ruskista lihoja uunivuoassa 250-asteiosessa uunissa 30 min. Kuori ja paloittele juurekset reiluiksi paloiksi.

Ota pata uunista, lisää joukkoon juurekset, pippuri ja pari laakerinlehteä.

Sekoita ainekset, lisä'ä' kiehuvaa vettä niin että lihat ja juurekset peittyvät.

Peitä pata kannella tai foliolla, laske uunin lämpö 100 asteeseen.

Jatka kypsentämistä 6 tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 198 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karjalanpaistiliha rainbow 600g (Rainbow), annos 100g2406g4211kcal457.2g0g264.7g0g
Sipuli 301g91kcal3.8g14.4g0.6g5.1g
Lanttu 201g58kcal2g9.2g0.6g3.6g
Porkkana 241g79kcal1.5g13.4g0.5g6.1g
Maustepippuri, annos 1g10g0.3kcal0g0g0.1g0g
Suola, annos 3g10g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6336g8877kcal929g74g533g29.6g
Valittu annoskoko3168g4438kcal464.5g37g266.5g14.8g
Annoskoko puolitettuna1584g2219kcal232.3g18.5g133.3g7.4g
Arvot/100g100g140kcal14.7g1.2g8.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=392718