Hasselpähkinänougat

2 dl hasselpähkinöit
4tl vettä
2 rkl agavesiirappia tai hunajaa
2 tl carob jauhetta
Hienonna hasselpähkinät monitoimikoneessa hyvin hienoksi jauheeksi.

Lisää vesi, agavesiirappi tai hunaja ja carobjauhe ja hienonna edelleen.

Muovaa tahnasta tankoja ja säilytä niitä jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 11 grammaa

Siralos
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hasselpähkinä 2242g14435kcal316.1g76.2g1367.3g392.3g
Vesi299g0kcal0g0g0g0g
Carob-jauhe (Urtekram), annos 5g149g329kcal6.9g73.2g1g59.8g
Agavesiirappi (Biona), annos 12g478g1473kcal0g368.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6336g32474kcal646g1035.2g2736.6g904.2g
Valittu annoskoko3168g16237kcal323g517.6g1368.3g452.1g
Annoskoko puolitettuna1584g8119kcal161.5g258.8g684.2g226.1g
Arvot/100g100g513kcal10.2g16.3g43.2g14.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=431195