Karppaajan kaalilaatikko

Silppua kaali ja keitä noin tunnin ajan.

Jos haluat sipulista ja valkosipulista pehmeämpiä ja miedompia, silppua nekin kaalin kaveriksi.

Paista jauheliha ja mausta suolalla ja mustapippurilla.

Kaada kaalin keitinvesi pois ja sekoita kaikki ainekset keskenään.

Kaada vuokaan ja paista noin tunnin ajan 200 oC

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 66 grammaa

Pirate03
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali1494g315kcal17.9g50.8g3g31.4g
Valkosipuli, tuore, silputtu120g124kcal9.4g19.5g0.7g2.5g
Sipuli 239g72kcal3g11.5g0.5g4.1g
Juustoraaste, x-tra, 23 % rasvaa418g1255kcal96.2g0g96.2g0g
Smetana179g699kcal3.8g3.9g75.3g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g120g89kcal5.4g15.4g0.2g0g
Jauheliha, sika-nauta 598g1324kcal104.6g0g101.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6336g7757kcal480.6g202.2g555g76g
Valittu annoskoko3168g3879kcal240.3g101.1g277.5g38g
Annoskoko puolitettuna1584g1939kcal120.2g50.6g138.8g19g
Arvot/100g100g122kcal7.6g3.2g8.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=52799