Punajuurikeitto

Teelusikallinen rypsiöljyä kattilan pohjalle, siinä freesataan sipulikuutiot, lisätään porkkanasuikaleet.

Lisää punajuurisuikaleet ja vettä ja reilusti mausteita maun mukaan - minttua, basilikaa, pippuria, suolaa, liemikuutio tai fondia.

Älä lisää liikaa vettä että keitto jää ruokaisaksi.

Hyvää raejuustovuoren kera :)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Eevaliisa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g40g361kcal0g0g40.1g0g
Sipuli (kuorittu)481g130kcal6.3g23.1g1g8.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g1043g292kcal6.3g62g2.1g26.1g
Punajuuri 1604g616kcal16g110.7g3.2g40.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6336g2797kcal57.2g391.6g92.8g148.8g
Valittu annoskoko3168g1398kcal28.6g195.8g46.4g74.4g
Annoskoko puolitettuna1584g699kcal14.3g97.9g23.2g37.2g
Arvot/100g100g44kcal0.9g6.2g1.5g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=55937