Wilhelmiinakeksit

200 g margar.

2 1/4 dl sokeria
1 kananmuna
n.2 rkl siirappia
3 tl vaniljasokeria
5 dl vehnäjauhoja
2 tl soodaa

Vaahdota margar.

ja sokeri.

Lisää muna ja siirappi.

Sitten kuivat aineet hierotaan mukaan.

Taikina leivotaan 6 tangoksi.

Paista 200 asteessa n 10-15 min. Leikkaa tangot kuumina vinoneliöiksi.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 792 grammaa

Kerstins
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sunnuntai laktoositon leivontamargariini (Raisio)800g5760kcal0g0g640g0g
Sokeri 765g3106kcal0g764.4g0g0g
Kanamuna (Kieku vapaiden kanojen munia), annos 55g220g374kcal33g0g26.4g0g
Siirappi, tumma36g115kcal0g26.6g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g48g192kcal0g47.5g0g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta1300g4680kcal169g910g27.3g45.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6338g28454kcal404g3497g1387.4g91g
Valittu annoskoko3169g14227kcal202g1748.5g693.7g45.5g
Annoskoko puolitettuna1585g7114kcal101g874.3g346.9g22.8g
Arvot/100g100g449kcal6.4g55.2g21.9g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=158740