Aura-kukkakaalikeitto

Keitä paloiteltu kukkakaali ja silputtu sipuli kasvisliemikuution kanssa vedessä pehmeäksi noin 15 minuuttia.

Soseuta sauvasekoittimella.

Lisää kerma ja aurajuusto murusina joukkoon, lämmitä sekoittaen niin kauan että juusto sulaa.

Ripaus mustapippuria ja hieman Provence-yrttimaustetta sopii mausteeksi.

Tarjoa leipäkrutonkien kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 317 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 125g30kcal2.3g2.8g0.4g2.9g
Kasvisliemikuutio 3.3g10kcal0.3g0.4g0.8g0.1g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)25g21kcal0.3g0.9g1.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 125g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)14g3.7kcal0.2g0.7g0g0.2g
Aurajuusto25g85kcal5g0g7.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana634g300kcal16.2g9.6g20.6g6.4g
Valittu annoskoko317g150kcal8.1g4.8g10.3g3.2g
Annoskoko puolitettuna159g75kcal4.1g2.4g5.2g1.6g
Arvot/100g100g47kcal2.6g1.5g3.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=306251