Broileri-nuudeliwokki

Aloita suikaloimalla kasvikset ja kanafileet.

Ruskista liha kahdessa erässä, yhdistä lihat ja mausta currytahnalla ja suolalla.

Kuullota kasvikset aloittamalla sipulilla ja porkkanoilla, lisää hetken päästä paprikat ja kesäkurpitsat.

Kuullota n. 5 min lisää paseerattu tomaatti, mausta kanafondilla.

Laita nuudelit n. 5 minuutiksi keitettyyn veteen johon sekoitettu tilkkakanafondia.

Valuta nuudelit hyvin, voit paistaa niitä hetken pannulla tai lisätä suoraan kasvisten/kanan joukkoon.

Sekoita.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

Taiska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan rintafilee maustamaton (Hk), annos 196g88g97kcal20.3g0g1.6g0g
Kesäkurpitsa, tuore56g10kcal0.3g1.4g0.2g0.4g
Paprika punainen 35g10kcal0.3g1.6g0.1g0.7g
Porkkana, keskikokoinen 65g33g9kcal0.2g2g0.1g0.8g
Sipuli (kuorittu)22g5.8kcal0.3g1g0g0.4g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g38g9kcal0.5g1.6g0.1g0g
Pirkka Aasia vehnänuudeli38g131kcal4.1g27.8g0.5g0g
Currytahna punainen (Pirkka)0.9g2.4kcal0g0.1g0.2g0g
Kanafondi, Touch of Taste 1 rkl1.9g1.4kcal0.1g0.2g0.1g0g
Rypsiöljy, kultasula (Raisio), annos 5g5.6g51kcal0g0g5.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana634g654kcal52.2g71.4g17g4.6g
Valittu annoskoko317g327kcal26.1g35.7g8.5g2.3g
Annoskoko puolitettuna159g164kcal13.1g17.9g4.3g1.2g
Arvot/100g100g103kcal8.2g11.3g2.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=110832