Thai-katkarapukeitto

1) Kuullota kasvikset (sipuli, purjo paprika) ja sienet öljyssä
2) Liisää kasvikset n. 1.2l kalalientä
3) Lisää myös currytahna / kastike
4) Keitä 15min
5) Lisää pilkottu kesäkurpitsa sekä bambunversot ja keitä 5 min.
6) Lisää lopuksi kookosmaito sekä ravut ja kiehauta

Mausteeksi voi lisätä suolaa ja valkopippurua maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 423 grammaa

Zem
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi125g0kcal0g0g0g0g
Katkarapu 45g31kcal6.5g0g0.5g0g
Paprika punainen 19g5.5kcal0.2g0.8g0.1g0.4g
Purjosipuli 25g5.7kcal0.5g0.6g0g0.5g
Herkkusieni 13g2kcal0.3g0g0g0.2g
Kesäkurpitsa25g4.2kcal0.1g0.6g0.1g0.2g
Bambunverso 18g2.3kcal0.3g0.1g0g0.2g
Wokn Roll Punainen Thai currykastike 1pss = 100g13g21kcal0.2g1.2g1.7g0g
Chili paprika punainen1.9g0.7kcal0g0.2g0g0g
Kalaliemikuutio vährasv (Maggi), annos 50g1.9g4.7kcal0.1g0.8g0.1g0g
Sipuli 6.9g2.1kcal0.1g0.3g0g0.1g
Oliiviöljy 0.6g5.5kcal0g0g0.6g0g
Kookoskerma, kara25g63kcal1.1g0.3g6.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana635g294kcal18.8g9.8g18.6g3.2g
Valittu annoskoko317g147kcal9.4g4.9g9.3g1.6g
Annoskoko puolitettuna159g74kcal4.7g2.5g4.7g0.8g
Arvot/100g100g46kcal3g1.5g2.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=150768