Jauhelihakastike ala Tuula

Silppua kurkku ja sipuli.

Laita kattilaan kurkku silppu ja tomaattimurksa.

Mausta.

Kuullota sipulit ja lisää joukkoon.

Paista jauheliha.

Lisää lihaliemikuutiot.

Sulata n. 40 g voita ja lisää jauhot.

Ruskista.

Lisää vesi ja Dolmio kastike.

Kaada kattilaan.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maustekurkku sokerisuolattu 24g4.7kcal0.2g0.7g0g0.4g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha79g131kcal15g0g7.9g0g
Sipuli 34g10kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Vesi, vesijohtovesi 45g0kcal0g0g0g0g
Voi 2.3g16kcal0g0g1.8g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl2.3g5.6kcal0.3g0g0.5g0g
Dolmio bolognese classico (Dolmio), annos 750g84g42kcal1.3g6.2g1.1g0g
Tomaattimurska (polpa) (Mutti), annos 400g45g12kcal0.5g1.8g0.1g0.9g
Vehnäjauho puolikarkea 2.3g7.7kcal0.2g1.6g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana635g458kcal35.8g23.8g23g4g
Valittu annoskoko318g229kcal17.9g11.9g11.5g2g
Annoskoko puolitettuna159g115kcal9g6g5.8g1g
Arvot/100g100g72kcal5.6g3.7g3.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=252484