Kanawokki japanilaisittain

1. Pilko kasvikset
2. Keitä parsakaalia kiehuvassa vedessä muutama minuutti.

3. Kuumenna pannulla öljy ja lisää kanasuikaleet, kesäkurpitsa ja paprika pannulle ruskistumaan pariksi minuutiksi.

4. Vähennä lämpötilaa ja jätä kasvikset hautumaan kannen alle.

Anna hautua pari minuttia.

5. Lisää valkosipuli ja herkkusienet.

Anna hautua kannen alla muutama minuutti.

6. Kaada joukkoon teryaki-kastike, sesamöljy ja soija, lisää suolaa myllysta.

7. Lisää parsakaalit mukaan.

Sekoita hyvin.

8. Tarjoa sellaisenaan tai riisin kera.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 423 grammaa

Tinas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerifileesuikale (Atria)94g103kcal21.6g0g2g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.9g17kcal0g0g1.9g0g
Kesäkurpitsa zucchini 94g17kcal0.5g2.3g0.4g0.7g
Parsakaali brokkoli 49g17kcal2.3g1g0.1g1.2g
Paprika punainen 38g11kcal0.4g1.7g0.1g0.7g
Herkkusieni 15g2.4kcal0.3g0g0g0.2g
Valkosipuli 3g3.2kcal0.2g0.5g0g0.1g
Teriyaki marinade (Kikkoman), annos 250g15g13kcal0.6g2.9g0g0g
Japanilainen soijakastike vähemmän suolaa (Rainbow), annos 5g5.6g3.9kcal0.5g0.5g0.2g0g
Suola, annos 3g1.1g0kcal0g0g0g0g
Sesamöljy,luomu (Emile nöel), annos 5g1.9g17kcal0g0g1.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana635g408kcal52.8g17.8g13.2g5.8g
Valittu annoskoko317g204kcal26.4g8.9g6.6g2.9g
Annoskoko puolitettuna159g102kcal13.2g4.5g3.3g1.5g
Arvot/100g100g64kcal8.3g2.8g2.1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=312375