Wasabi-tuorejuustosilakat

1. sekoita juusto ja wasabitahna keskenään
2. silakkafileet nahkapuoli alaspäin alustalle
3. suolaa ja tahnaa fileele, käännä file kalannäköiseksi
4. rasvaa matala uunivuoka ja lado kalat siihen (päälle korppujauhoa)
5. 200-asteisessa uunissa 20min

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

Faikku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 225g323kcal36g0g20g0g
Wasabitahna (Yutaka), annos 2g16g46kcal0.4g8.5g1.1g0g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton75g120kcal6g3g9.7g0g
Suola, annos 3g1.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana634g979kcal84.8g23g61.6g0g
Valittu annoskoko317g489kcal42.4g11.5g30.8g0g
Annoskoko puolitettuna159g245kcal21.2g5.8g15.4g0g
Arvot/100g100g154kcal13.4g3.6g9.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=389484