Tomaatti-oliivileipä

Sekoita kuivat aineet.

Lisää vesi, pilkottu oliivi ja aurinkokuivattu tomaatti sekä öljy.

Vaivaa tasaiseksi ja muotoile pellille 2 cm:n paksuinen leipä.

Kohota liinalla peitettynä noin 30 min. Voitele öljyllä ja ripottele päälle rosmariinia.

Paista 225 asteessa noin 20 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 141 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 113g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 7.5g66kcal0g0g7.5g0g
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 19g43kcal0.9g3.3g2.6g1.1g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 19g37kcal0.3g0.3g3.8g0.8g
Sokeri 4.5g18kcal0g4.5g0g0g
Suola, annos 3g1.1g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g4.1g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 124g425kcal12.6g86.6g1.5g4.3g
Kauralese 19g68kcal3.4g8.6g1.4g3.3g
Vehnälese 7.5g17kcal1g1.2g0.3g2.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana635g1347kcal36.4g209g34.2g24.6g
Valittu annoskoko317g674kcal18.2g104.5g17.1g12.3g
Annoskoko puolitettuna159g337kcal9.1g52.3g8.6g6.2g
Arvot/100g100g212kcal5.7g32.9g5.4g3.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=79369