Amerikkalainen suklaakakku

Sivele vuoka öljyllä/margariinilla/voilla ja korppujauhota.

Laita uuni 200 C.
Sekoita kuivat aineet (ei sokeri!) kulhossa.

Mittaa vesi kannuun.

Vaahdota rasva ja sokeri erillisessä kulhossa.

Lisää vaahtoon muna kerrallaan.

Lisää taikinaan vuorotellen vettä ja kuivia aineita koko ajan sekoittaen.

Paista 45-60 min.
Pinnan voi koristella tomusokerilla.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 127 grammaa

Sarya
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 40%, rainbow/pirkka 42g148kcal0.1g0g16.6g0g
Sokeri 53g215kcal0g52.9g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu42g53kcal4.7g0.1g3.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 41g139kcal4.1g28.3g0.5g1.4g
Leivinjauhe 3.1g5.5kcal0.2g1.2g0g0g
Oboy original kaakaojuomajauhe21g77kcal0.8g17g0.6g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g2.1g8.3kcal0g2.1g0g0g
Vesi62g0kcal0g0g0g0g
Kaakaojauhe, tumma Van Houten10g34kcal2.4g4.7g2.2g1.1g
Ruisjauho (Myllynparas), annos 60g42g127kcal4g25.5g0.8g6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana635g1613kcal32.6g263.6g49g17g
Valittu annoskoko318g806kcal16.3g131.8g24.5g8.5g
Annoskoko puolitettuna159g403kcal8.2g65.9g12.3g4.3g
Arvot/100g100g254kcal5.1g41.5g7.7g2.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=160182