Suklaakääris

Vatkaa keltuaiset ja makeutusaine (laitoin 1dl) paksuksi vaahdoksi.

Lisää kaakaojauhe, leivinjauhe + vaniljasokeri.

Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi.

Lisää valkuaisvaahto keltuaisiin varovasti käännellen.

Levitä leivinpaperin päälle uunipellille ja paista 180 asteessa n. 10 - 13 min. Älä paista liian kauaa, muuten reunoista tulee kuivaa korppua.

Kun levität taikinaa pellille, huolehdi ettei keskelle jää paksumpaa kohtaa.

Täyte:

Sulata kattilassa tumma suklaa kerman sekaan, mutta ÄLÄ keitä.

Vie pakkaseen jäähtymään noin 15min.

Vatkaa kuohkeaksi.

Levitä pohjan päälle, kääri rullalle ja nauti=)

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 127 grammaa

Jennamar86
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 165g235kcal20.6g0.5g16.9g0g
Canderel makeutusjauhe5g19kcal0.1g4.6g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g2g8kcal0g2g0g0g
Leivinjauhe 2.5g4.4kcal0.1g0.9g0g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 5g18kcal0.9g0.5g1.1g1.5g
Kuohukerma,valio,2dl100g339kcal2g3g34.9g0g
Ecuador premium cocoa 70% raspberry pieces, annos 12.5g39g202kcal2.8g12.9g15.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana635g1650kcal53g48.8g136.6g3g
Valittu annoskoko318g825kcal26.5g24.4g68.3g1.5g
Annoskoko puolitettuna159g413kcal13.3g12.2g34.2g0.8g
Arvot/100g100g260kcal8.3g7.7g21.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=198580