Karppipitsa Vendaloo

Vettä ja mausteita pohjaan.

Kaikki sekaisin vaan.

Itse tosiaan jatkoin taikinaa vedella, kun jauhe turposi aina vaan.

Hyvä niin.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 635 grammaa

Vendaloo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuohukerma 38%rasvaa13g45kcal0.2g0.4g4.8g0g
Kananmuna kuoreton 28g39kcal3.4g0.1g2.8g0g
Oliiviöljy 14g120kcal0g0g13.5g0g
Psylliumkuitu, annos 6g11g5.6kcal0g0g0g9.3g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 100g321kcal26.8g0g24g0g
Metvursti, Lapin liha Kotasavu 10g18g67kcal3.7g0.2g5.8g0g
Aurajuusto43g145kcal8.5g0g12.3g0g
Mozzarella Lovilio Lidl63g208kcal16g0.9g15.6g0g
Juusto, emmentaljuusto, rasvaa 27-30 %, suurikoloinen, sinileima/gruyere 30g114kcal8.4g0g9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana635g2128kcal134g3.2g175.6g18.6g
Valittu annoskoko317g1064kcal67g1.6g87.8g9.3g
Annoskoko puolitettuna159g532kcal33.5g0.8g43.9g4.7g
Arvot/100g100g335kcal21.1g0.5g27.7g2.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=212249