Tarte Tatin

1. Sekoita kuivat aineet ja huoneenlämpöinen voi monitoimikoneella murutaikininaksi.

Lisää muna ja vesi.

2. Sulata voi ja sokeri valurautapannulla.

Paloittele omenat isoiksi lohkoiksi ja lado voi-sokerisulan päälle.

Sekoittele ja anna omenoiden karamellisoitua heti.

Ota pannu levyltä.

3. Lusikoi taikina omenoiden päälle ja peitä ne ohuella kerroksella.

Paista omenatorttua uunissa n. 20 minuuttia 225 asteessa.

4. Irrota torttu reunoilta ja kumoa ylösalaisin.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 127 grammaa

Guineapig
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valio Voi laktoositon vähäsuolainen23g169kcal0.2g0.2g18.8g0g
Kananmuna kuoreton 0.2g0.3kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 9g0kcal0g0g0g0g
Omena, keskikokoinen 200g219g74kcal0.4g15.5g0.7g3.9g
Stevia mak.jauhe (Canderel), annos 1g16g59kcal0g14.7g0g0g
Sokeri 27g108kcal0g26.5g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g3.1g13kcal0g3.1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 20g70kcal2.1g14.2g0.2g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana635g985kcal5.4g148.4g39.4g9.2g
Valittu annoskoko317g492kcal2.7g74.2g19.7g4.6g
Annoskoko puolitettuna159g246kcal1.4g37.1g9.9g2.3g
Arvot/100g100g155kcal0.9g23.4g6.2g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=317748