Raparperirahka piirakka

Munat 7kpl ja makeutusaine vaahdoksi, joukkoon mantelijauho (160g), fiberhusk (1rkl), kookos (2rkl) ja leivinjauhe (1tl).

Pellille 200 astetta, kevyen vaaleanruskeaksi.

Täytteeksi raparperi (tai mitä tahansa marjoja yms) maitorahka (250g) ja kananmuna (1kpl) + makeutusaine.

Levitetään pohjan päälle ja paistetaan loppuun.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 127 grammaa

Cassius

Cassius sanoi...

Tai siis noiden annoksien määrähän riippuu siitä millasia palasia kukakin leikkaa.. mulla on tapana toi pellillinen vetää 9 osaan ;)

sunnuntai 31.03.2013 klo 17:45

AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi 69g23kcal0.5g3.8g0.1g1g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g44g266kcal10.6g2.9g24g0g
Maitorahka (rasvaton, pehmeä) (Valio), annos 250g69g42kcal6.9g3g0.2g0g
Makeutusneste (Hermesetas), annos 5g1.4g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 1.4g2.4kcal0.1g0.5g0g0g
Fiber husk (1rkl=10g)4.2g0.4kcal0.1g0g0g3.5g
Kananmuna kuoreton 128g182kcal15.9g0.4g13.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana635g1032kcal68.2g21.2g74.8g9g
Valittu annoskoko318g516kcal34.1g10.6g37.4g4.5g
Annoskoko puolitettuna159g258kcal17.1g5.3g18.7g2.3g
Arvot/100g100g162kcal10.7g3.3g11.8g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=350500