Vähärasvaisempi Karppivuoka

Lähde: karppaus.

Info (Tosi maukas karppivuoka) - muunneltu

Paista jauhelihat.

Suikaloi kaikki vihannekset ja kuullota niitä hetki.

Voitele vuoka öljyllä/voilla ja lado jauheliha ja kasvikset vuokaan.

Nakkaa sekaan myös r. kerma ja päälle juustoraastetta.

Paista 200 asteessa kunnes juusto on ruskistunut.

(paiston aikana kannattaa katsoa ettei kuiva uunissa, jos siltä näyttää niin lorauttaa vielä tilkan r. kermaa)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 363 grammaa

Slimmin10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 37g11kcal0.4g1.7g0.1g0.7g
Paprika keltainen 44g13kcal0.4g2.2g0.1g0.9g
Kesäkurpitsa zucchini 50g9kcal0.3g1.3g0.2g0.4g
Herkkusieni 22g3.5kcal0.5g0.1g0.1g0.3g
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g88g149kcal16.6g0g8.8g0g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g22g57kcal6.6g0.4g3.3g0g
Kanaliemi laimennettu 55g5.4kcal0.1g0.2g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana635g496kcal49.8g11.8g26g4.6g
Valittu annoskoko318g248kcal24.9g5.9g13g2.3g
Annoskoko puolitettuna159g124kcal12.5g3g6.5g1.2g
Arvot/100g100g78kcal7.8g1.9g4.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=209837