Mangohyydykekakku

Murusta digestivet, sekoita rasva keksin muruihin.

Painele seos irtopohjavuoan pohjalle.

Vaahdota kerma.

Lisää joukkoon rahka, tuorejuusto, sokeri, 1 prk mangososetta, sekoita.

Lisää tähän seokseen 4 kpl liivatelehtiä.

Laita hyytymään jääkaappiin muutamaksi tunniksi.

Sekoita 1 prk mangososetta ja 2 kpl liivatelehtiä, laita seos kakun päälle koristeeksi.

Hyydytä jääkaapissa.

Kakku on parhaimmillaan seuraavana päivänä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 127 grammaa

Hemmula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tuorejuusto, rasvaa 15 %, creme bonjour light 50g87kcal3.8g1.1g7.5g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 50g165kcal1g1.5g17.5g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki63g35kcal5.3g3.1g0.1g0g
Digestive täysjyvävehnäkeksi50g225kcal3.2g30g10.5g1.5g
Juokseva Sunnuntai, Raisio, lakton20g144kcal0g0g16g0g
Mangosose, Piltti63g38kcal0.2g9.4g0.2g0.6g
Sokeri 21g86kcal0g21.2g0g0g
Liivatelehti, gelatiini1.5g5.2kcal1.3g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana636g1569kcal29.6g132.6g103.6g4.2g
Valittu annoskoko318g785kcal14.8g66.3g51.8g2.1g
Annoskoko puolitettuna159g392kcal7.4g33.2g25.9g1.1g
Arvot/100g100g247kcal4.7g20.9g16.3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=178199