Aura-kukkakaalikeitto

Keitä paloiteltu kukkakaali ja silputtu sipuli kasvisliemikuution kanssa vedessä pehmeäksi noin 15 minuuttia.

Soseuta sauvasekoittimella.

Lisää kerma ja aurajuusto murusina joukkoon, lämmitä sekoittaen niin kauan että juusto sulaa.

Ripaus mustapippuria ja hieman Provence-yrttimaustetta sopii mausteeksi.

Tarjoa leipäkrutonkien kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 317 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 1250g301kcal22.6g27.5g3.8g28.8g
Kasvisliemikuutio 33g99kcal3.1g4.4g7.6g0.5g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)250g213kcal2.5g8.8g17.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 1250g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)138g37kcal1.8g6.6g0.3g2.3g
Aurajuusto250g850kcal50g0g72.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6340g2999kcal160g94.6g203.4g63.2g
Valittu annoskoko3170g1499kcal80g47.3g101.7g31.6g
Annoskoko puolitettuna1585g750kcal40g23.7g50.9g15.8g
Arvot/100g100g47kcal2.5g1.5g3.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=306251