Riista seljanka

Kuori perunat sipuli ja porkkana sekä renssaa kaali.

Kuutioi perunat ja sipulit, viipaloi ohuiksi siivuiksi porkkanat, ja suikaloi kaali.

Kuullota kasvikset kattilassa hyvin, pienen voinokareen kera.

Kuutioi peuran liha ja ruskista se pienen voi nokareen kera.

Laita ruskistetut lihat kattilaan.

Lisää vesi, tomaattipüre, yrtit joista listalta puuttui lipstikka 2 lehteä ja laakerinlehti 4 lehteä.

Niin ja lisää sienet, mulla ne oli kuivia mustiatorvisieniä kuivana toi määrä.

Lisää muutkin mausteet.

Keitä hiljaisella tulella kypsäksi.

Nauti joko smetanalla tai ilman.

Seuraavana päivänä aina parempaa.

tämä on aika syksyinen tai talvinen ohje.

Mutta mulla se oli mitä kaapistalöytyy..

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 705 grammaa

Jaska78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peuranliha keskiarvo, annos 100g216g339kcal47.1g0g15.3g0g
Sipuli (kuorittu)54g15kcal0.7g2.6g0.1g0.9g
Porkkana, keskikokoinen 65g180g50kcal1.1g10.7g0.4g4.5g
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaton 360g198kcal5.8g47.5g0.6g3.1g
Sieni tatti, hapero 36g10kcal0.7g1g0.2g0.7g
Maustepippuri, annos 1g3.6g0.1kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 4.5g13kcal0.5g1.7g0.1g1.2g
Suola, annos 3g5.4g0kcal0g0g0g0g
Tomaattipure, Eldorado, 1prk18g7kcal0.3g1.4g0g0.9g
Vesi2161g0kcal0g0g0g0g
Kaali, valkokaali108g23kcal1.3g3.7g0.2g2.3g
Voi, 1 tl, 5 g14g99kcal0.1g0.1g10.8g0g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g3.6g0.7kcal0g0.2g0g0g
Kasvisliemijauhe (Reformi), annos 6.5g9g15kcal1.6g1.9g0.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6345g1538kcal118.4g141.6g55.6g27.4g
Valittu annoskoko3173g769kcal59.2g70.8g27.8g13.7g
Annoskoko puolitettuna1586g385kcal29.6g35.4g13.9g6.9g
Arvot/100g100g24kcal1.9g2.2g0.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=291936