CLK Pikkusuolaiset

1.Sekoita jauhot leseet, leivinjauhe ja suola kulhoon.

Tee jauhojen keskelle kuoppa.

2.Kaada kuoppaan puolet vedestä ja 4 rkl oliiviöljyä.

3.Nostele jauhot kuoppaa kohden haarukalla siten, että taikina alkaa saamaan kiinteän koostumuksen.

Lisää vettä tarvittaessa, riippuen jauhojen laadusta.

4.Kun kaikki neste on imeytynyt, vaivaa taikinasta kiinteä.

Kaikki taikina tulee poistua kulhon reunoilta.

Paista 225'c uunin keskitasolla, tasalämmöllä, kunnes juusto on sulanut ja ruskeaa.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 132 grammaa

Clk
AineksetMääräEnergiaPHRK
Grahamjauho 550g1804kcal58.1g333.8g12.1g54.4g
Kauralese 54g194kcal9.7g24.6g4.2g9.4g
Leivinjauhe 20g35kcal1g7.6g0g0.1g
Suola, annos 3g10g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 300g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 108g955kcal0g0g108g0g
Arla Apetina Feta 3%400g440kcal72g8g12g0g
Paprika vihreä 200g43kcal1.9g5g0.6g3.8g
Paprika keltainen 300g90kcal2.8g15.3g0.6g6g
Tomaattimurska 400g118kcal2.2g21.2g0.8g7.6g
Pinaatti 100g13kcal1.6g0.4g0.3g1.3g
Valkosipuli 24g26kcal1.9g3.9g0.1g0.5g
Chili paprika punainen50g20kcal1g4.5g0g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g60g16kcal0.8g2.9g0.1g1g
Tomaatti 300g68kcal1.7g10.3g0.9g4.2g
Juusto, puolikova juusto, rasvaa 15-18 %, kevyt, turunmaa/edam 17/adam/magre 300g689kcal67.5g0g45g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6352g9023kcal444.4g875g369.4g176.6g
Valittu annoskoko3176g4512kcal222.2g437.5g184.7g88.3g
Annoskoko puolitettuna1588g2256kcal111.1g218.8g92.4g44.2g
Arvot/100g100g142kcal7g13.8g5.8g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=334327