RukiisetSitruunamuikut

*Lado muikut työpöydälle ja sirota pinnalle suolaa, valkopippuria myllystä ja levitä tillisilppua.

*Lado muikut limittäin voideltuun matalaan uunivuokaan.

*Kaada päälle sitruunanmehu ja anna maustua jonkin aikaa viileässä.

*Sekoita sitruunan kuoriraaste kerman joukkoon ja kaada kalojen päälle.

Levitä päälle ruiskorppujauho tai jauhettua hapankorppujauhetta.

*Kypsennä uunissa 175 -asteessa 30-40 minuuttia.

Alkuperäinenohje Ruokamaailma / Yhteishyvä

Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Tammitytto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Muikku järvi 1752g1884kcal333.9g0g59.6g0g
Suola, annos 3g18g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 7g20kcal0.7g3g0.1g1.8g
Tilli, tuore 350g105kcal12.9g3.2g2.8g7.4g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 175g38kcal0.5g2.8g0g0.2g
Ruoanvalmistuskerma, rasvaa 15 % 701g1144kcal18.9g18.9g105.1g0g
Korppujauho, ruis (Myllyn paras), annos 20g175g468kcal14.9g89.7g1.8g23.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6356g7317kcal763.6g235.2g338.8g65.8g
Valittu annoskoko3178g3658kcal381.8g117.6g169.4g32.9g
Annoskoko puolitettuna1589g1829kcal190.9g58.8g84.7g16.5g
Arvot/100g100g115kcal12g3.7g5.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=428489