Porkkana-kesäkurpitsa paistos

Pese kasvikset ja leikkaa kasvikset kuorimaveitsellä pitkiksi lastuiksi.

Laita pannuun öljy ja paista jauheliha.

Lisää mausteet, siirappi ja vesi.

Laita paistos uunivuokaan, hauduta kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Marjo47
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g1333g373kcal8g79.3g2.7g33.3g
Kesäkurpitsa935g159kcal3.7g23.4g5.6g6.5g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha631g1048kcal120g0g63.1g0g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g14g126kcal0g0g14g0g
Suola, annos 3g7g0kcal0g0g0g0g
Siirappi 12g35kcal0g8.7g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g12g0.4kcal0g0.1g0.1g0g
Vesi234g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6356g3485kcal263.4g223g171g79.6g
Valittu annoskoko3178g1742kcal131.7g111.5g85.5g39.8g
Annoskoko puolitettuna1589g871kcal65.9g55.8g42.8g19.9g
Arvot/100g100g55kcal4.1g3.5g2.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=462515