Ahvenanmaan pannukakku

Kiehauta maito ja lisää mannaryynit.

Keitä 5-7 min sekoittaen.

Jäähdytä.

Vaahdota muna ja sokeri.

Sekoita kaikki ainekset keskenään.

Kaadetaan seos laakeaan voideltuun (oivariini sitä varten) vuokaan halk.

noin 28 cm. Paistetaan uunissa 225 asteessa 30 min. Tarjoillaan mansikkahillon ja kermavaahdon kera.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 159 grammaa

Millitys
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini, 60 (100g)3.2g18kcal0g0g1.9g0g
Vehnäjauho, sunnuntai33g114kcal3.9g23.2g0.7g1g
Sokeri21g86kcal0g21.2g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu58g73kcal6.4g0.2g5.2g0g
Anna Manna, runsaskuituinen, plus15g48kcal1.7g9.6g0.2g1.2g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen188g62kcal6.2g9.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana636g803kcal36.4g126.8g16g4.4g
Valittu annoskoko318g401kcal18.2g63.4g8g2.2g
Annoskoko puolitettuna159g201kcal9.1g31.7g4g1.1g
Arvot/100g100g126kcal5.7g19.9g2.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=33230