Gluteeniton porkkanaleipä

Liota hiiva lämpimään veteen.

Lisää suola ja öljy.

Sekoita taikinaan jauhot, leseet ja porkkanaraaste.

Turvota lämpimässä reilu 30min ja paista 200 asteessa 40min.

(Jauhojen painot on "noin" painoja; tattarituotteita 1dl, kaurahiutaleita 2dl ja jauhoseosta 4dl)

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 106 grammaa

Eloinen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi150g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g2.4g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 14g120kcal0g0g13.5g0g
Suola, annos 3g1.5g0kcal0g0g0g0g
Tattarirouhe (Viljatuote), annos 32g15g53kcal2g10.5g0.2g0.8g
Tattarijauho, Vijatuote12g42kcal1.6g8.4g0.2g0.6g
Kaurahiutale 24g90kcal3.5g13.7g1.8g2.4g
Tumma gluteeniton jauhoseos Sunnuntai 1dl=65g78g266kcal1.6g61g1.3g5.5g
Porkkana 21g6.9kcal0.1g1.2g0g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana636g1154kcal17.6g189.6g34g19.6g
Valittu annoskoko318g577kcal8.8g94.8g17g9.8g
Annoskoko puolitettuna159g289kcal4.4g47.4g8.5g4.9g
Arvot/100g100g182kcal2.8g29.8g5.3g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=226041