Appelsiinikakku G, L

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää vashtoon öljy/margariini + jauhoseos (johon lisätty yhden appelsiinin kuoriraaste) vuorotellen appelsiinimehun kanssa.

Taikina öljyttyyn jauhotettuun vuokaan.

Paista 180° n 40-50 min, kunnes tikkutesti on puhdas.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 106 grammaa

Anttja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 41g59kcal5.1g0.1g4.2g0g
Rypsiöljy 17g149kcal0g0g16.8g0g
Kasviöljyvalmiste 82%, becel, juokseva 18g129kcal0g0g14.5g0g
Sokeri 32g129kcal0g31.7g0g0g
Kookossokeri, kookospalmusokeri (Kulau gourmet), annos 9g56g214kcal1g52.3g0.2g0g
Appelsiinimehu, tuorepuristettu, pure orange juice (Harboe), annos 150g78g31kcal0.4g7.8g0.4g0.4g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g22g134kcal4.7g1.5g12.1g0g
Kookosjauho (Cocovi), annos 14g30g54kcal4.3g2.1g3.2g18.2g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 22g75kcal0g18.3g0g0.3g
Leivinjauhe 1.9g3.3kcal0.1g0.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana636g1954kcal31.2g229g102.8g37.8g
Valittu annoskoko318g977kcal15.6g114.5g51.4g18.9g
Annoskoko puolitettuna159g489kcal7.8g57.3g25.7g9.5g
Arvot/100g100g307kcal4.9g36g16.2g5.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=460255