Banaanikakku

1. Voitele ja korppujauhota kakkuvuoka (tilavuus 1,8 l).

2. Soseuta banaanit haarukalla.

Sekoita sitruunanmehu banaanisoseen joukkoon.

3. Vatkaa pehmeä margariini ja sokeri vaaleaksi vaahdoksi.

Lisää munat yksitellen vaahdon joukkoon hyvin vatkaten.

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Sekoita jauhoseos vuorotellen banaanisoseen kanssa vaahdon joukkoon.

4. Paista 175-asteisen uunin alimmalla tasolla noin tunti.

Kumoa kakku hieman jäähtyneenä.

Tarjoa kahvin kanssa.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 53 grammaa

Lsailym
AineksetMääräEnergiaPHRK
Banaani, keskikokoinen painaa 120g87g73kcal1g15.9g0.3g1.6g
Sitruunamehu, laimentamaton7.5g1.6kcal0g0.1g0g0g
Leivontamargariini 80% (Pirkka), annos 100g50g358kcal0g0g39.8g0g
Sokeri 63g257kcal0g63.3g0g0g
Kanamuna (Finfood), annos 55g41g59kcal2.8g0.1g2.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 65g222kcal6.6g45.2g0.8g2.3g
Leivinjauhe 2.5g4.4kcal0.1g0.9g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g2.5g9kcal0.1g2g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana636g1966kcal21.2g255g86.6g7.8g
Valittu annoskoko318g983kcal10.6g127.5g43.3g3.9g
Annoskoko puolitettuna159g492kcal5.3g63.8g21.7g2g
Arvot/100g100g309kcal3.3g40.1g13.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=167468