Parsa-fetapiirakka

Painele sulanut piirakkataikina vuoan pohjalle ja paista sitä uunin alatasolla 200 asteessa n. 10 min.

Levitä sulanut pinaatti tasaiseksi kerrokseksi esikypsennetyn piiraspohjan päälle.

Ripottele pinaattikerroksen pinnalle suolaa maun mukaan.

Levitä parsakaali, murennettu feta ja pinjansiemenet pinaatin päälle ja mausta mustapippurilla.

Sekoita kananmunat kermaviiliin ja levitä seos tasaiseksi kerrokseksi piirakan päälle.

Paista piirakkaa uunin keskitasolla 200 asteessa n. 40 min. tai kunnes se on kauniin ruskea.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 159 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piirakkataikina Sunnuntai100g369kcal5g31.9g24.9g2g
Pinaattipakaste 150g37g5.2kcal0.7g0.1g0.2g0.5g
Parsakaali brokkoli 37g13kcal1.7g0.7g0.1g0.9g
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 50g149kcal9g0.6g12.5g0g
Pinjansiemenet, Parrots13g77kcal3.6g1.6g6.9g0.5g
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 50g43kcal1.5g2.2g3g0g
Kananmuna kuorineen punnittu30g38kcal3.3g0.1g2.7g0g
Suola, annos 3g1.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana636g1389kcal49.6g74.4g100.6g7.8g
Valittu annoskoko318g695kcal24.8g37.2g50.3g3.9g
Annoskoko puolitettuna159g347kcal12.4g18.6g25.2g2g
Arvot/100g100g218kcal7.8g11.7g15.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=104218